Historia zapisu kreacji

 

Funkcja wersjonowania kreacji pozwala Ci na powrót do dowolnego momentu z historii zapisu kreacji.

Aby móc przechodzić pomiędzy poszczególnymi etapami zapisu, użyj w tym celu suwaka znajdującego się poniżej okna z edytorem:


 

Po przejściu do wybranej wersji pojawi się podgląd kreacji wraz z jego datą zapisu:


 

Aby przywrócić wybraną wersję, przy użyciu kursora zjedź na sam koniec podglądu kreacji, a następnie kliknij w przycisk: Przywróć wybraną wersję:

  • Czy artykuł był pomocny?
  • tak   nie

Prowadź efektywną komunikację e-mailingową
i zostań teraz e-marketerem wzrostu twojej firmy